25.8.06

Sagde jeg virkelig "træ bamser"?????

- Ja der gjorde jeg........
Det må være fordi det er første seminar efter sommerferien, og vi lige har været oppe for at fremlægge vores udviklingsprojekt, der handlede om "Sund kost i SFO" - Det gir´ da mening ikk´? :-)

Jeg tror lige at jeg skal ha´en lille snak med mig selv omkring "træ bamserne" inden jeg fortsætter her.

3 Comments:

At 12:44 PM, Blogger Anne-Mette said...

Hej Malene.
Ih hvor var det dejligt at se dig igen :)
Tænk, jeg har allerede lavet rod på den første blog jeg oprettede, så nu virker den ikke mere...HÅber ikke at Helen og Lis har for store forventninger til min assistance, for det går da ikke for godt.
Jeg har siddet her og rodet rundt, fordi jeg gerne vil lægge et billede af mig selv ind, ligesom du har gjort...men jeg kan ikke få det til at virke...grrrhhh...
Ha en fortsat dejlig søndag
Klem
A-M

 
At 10:02 AM, Blogger Malene :) said...

Hej AnneMette,

Det var også dejligt at se dig igen! Jeg har også kastet mig over bloggen nu, og skal lige se om jeg kan hente nogle ting frem fra....men det er ikke så nemt som jeg trode...øv - forhåbenlig kommer det når vi først kommer rigtig igang igen. Mht. dit foto, følger du manualen "Din profil 2", der står det slavisk beskrevet! Jeg skal se om jeg kan få lagt de "gamle" link på bloggen ind på denne her side også, så evt. du kan se alle de forskellige bloggs på forsiden jeg har. Så der er ingen vej uden om end at smøge ærmerne op.
Ha´det rigtig godt AM, vi snakkes.
Knus Malene

 
At 10:17 AM, Blogger Anne-Mette said...

Så lykkedes det...det med billedet :)
Tænk at man kan få sådan en helt wauhhh-oplevelse af det!
knus A-M

 

Send en kommentar

<< Home